ToLocal bestaat 2 jaar!

Datum bericht:

Begin april hebben we met veel plezier het 2-jarig bestaan gevierd. Een machtig mooi avontuur, met als doel meer digitale omzet te genereren voor onze uitgevers en daarmee [...]

ToLocal bestaat 2 jaar!

Begin april hebben we met veel plezier het 2-jarig bestaan gevierd. Een machtig mooi avontuur, met als doel meer digitale omzet te genereren voor onze uitgevers en daarmee voor ToLocal. Een bewogen tijd, waar we met heel veel plezier het fundament voor de toekomst hebben gezet. We zijn heel trots op wat we tot nu toe hebben bereikt, een prachtig lokaal netwerk met meer dan 400 echt lokale sites. Ik wil onze uitgevers danken voor hun vertrouwen. We zien door de mediabedrijven die zich bij ons aansluiten dat we onze naam inmiddels hebben gevestigd.

Het was niet altijd eenvoudig, techniek liet ons wel eens in de steek. Het dagelijks op de zeepkist staan richting adverteerders en bureaus is zijn vruchten aan het afwerpen. We zijn er nog niet, en we gaan hard verder, de ontwikkeling staat tenslotte niet stil. De komende tijd zullen we ons netwerk sterk uitbreiden en mobile formaten en in page video uitrollen.

Last but not least wil ik het team bedanken voor de tomeloze inzet, Bente, Yvette, Stephanie, Bas en Joost, zonder hun……!

Met lokale groet Frank-Paul

tolocal-2jaar-79.jpg