ToLocal aanwezig op de landelijke NNP-dag 2016

Datum bericht:

De landelijke NNP-dag, die donderdag 21 april 2016 plaatsvindt, gaat zich dit jaar afspelen bij het Museumpark Het Archeon [...]

ToLocal aanwezig op de landelijke NNP-dag 2016

De landelijke NNP-dag, die donderdag 21 april 2016 plaatsvindt, gaat zich dit jaar afspelen bij het Museumpark Het Archeon, Archeonlaan 1, in Alphen aan den Rijn. Deze dag is een uitgelezen moment om collega’s en relaties in een ongedwongen sfeer te ontmoeten, te luisteren naar Sjuul Paradijs (journalist, oud-hoofdredacteur van De Telegraaf en ondernemer bij Trusted media), de Mediabeurs te bezoeken en de uitreiking van de stimuleringsprijzen voor lokale journalistiek, fotografie en commerciële initiatieven bij te wonen. Er staat de gasten een boeiend en inspirerend programma te wachten, waarvan de afsluiting wordt gevormd door een feestelijk buffet.

ToLocal, een gouden vriend van NNP, is dit jaar één van de deelnemers van de mediabeurs. De overige deelnemers van de mediabeurs zijn dit jaar: Penthion Media Technologies, Profactys, Hoekstra Krantendruk, Pubble, Retriever Media Informatie, Lokaal Nieuwsnet en Rodi Rotatiedrukkerij.

Zie voor meer informatie over de NNP-dag 2016, het uitnodigingskrantje van de NNP: NNP krant maart 2016

 

Bron: NNP