Stijging paginaweergaven door Plista

Datum bericht:

Op dit moment wordt de Plista widget op steeds meer websites binnen het ToLocal netwerk uitgerold. De Plista widget is een widget welke geplaatst zal worden als een tekst/visual in de redactionele omgeving onder aan de content van de website. In de widget wordt de bezoeker aantal relevante suggesties [...]

Stijging pagina weergaven door Plista

Op dit moment wordt de Plista widget op steeds meer websites binnen het ToLocal netwerk uitgerold. De Plista widget is een widget welke geplaatst zal worden als een tekst/visual in de redactionele omgeving onder aan de content van de website. In de widget wordt de bezoeker aantal relevante suggesties van gerelateerde artikelen met daarbij ook een 2-tal van advertenties getoond. De content suggesties worden getoond op basis van de herkenning van de bezoeker en zijn hierdoor specifiek toegespitst op de interesse van de bezoeker.

Het voordeel van de widget is onder andere dat door het toevoegen van de Plista technologie aan de digitale en mobiele domeinen, bezoekers langer op je website(s) blijven. Mede hierdoor zal het aantal pageviews per bezoeker gaan toenemen (tussen de 10 á 15 procent). Voor een voorbeeld van de Plista widget, klik dan hier!

 

Heb je de Plista widget op dit moment nog niet, maar wil je deze ook op jouw website(s) hebben, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Yvette Pozun (yvette@tolocal.nl of 06-55689966) of Bente Wolters (bente@tolocal.nl, 020-7604970).