Hyperlokaal platform Dichtbij.nl verdwenen

Datum bericht:

Het hyperlokale platform Dichtbij van de Telegraaf Media Groep (TMG) is nu echt definitief ter ziele. De site is niet meer bereikbaar, alle berichten die de redactie en meeschrijvers in de afgelopen jaren hebben geproduceerd, zijn verdwenen [...]

Hyperlokaal platform Dichtbij.nl verdwenen

Het hyperlokale platform Dichtbij van de Telegraaf Media Groep (TMG) is nu echt definitief ter ziele. De site is niet meer bereikbaar, alle berichten die de redactie en meeschrijvers in de afgelopen jaren hebben geproduceerd, zijn verdwenen. Het is een stap die doet denken aan het einde van Planet Internet in 2008, waarbij ook alle artikelen bij het grof vuil werden gezet.

 Het einde van Dichtbij begon in oktober 2013 toen hoofdredacteur en bedenker Bart Brouwers tegen zijn zin moest vertrekken. Dichtbij werd overgedragen aan de regionale kranten van TMG.

In november 2015 kondigt TMG aan dat het activiteiten in de kerngebieden Noord-Holland en delen van Utrecht en Zuid Holland stopt. In januari 2016 werd gecommuniceerd: “Dichtbij stopt voor 1 april van dit jaar.”

In 2016 stopt de redactie en was het niet meer mogelijk om te reageren op berichten. Meeschrijvers konden wel bijdragen blijven leveren.

dichtbijcampagne-midres-148.jpg

 

Bron: Villamedia