Geslaagde ToLocal bijeenkomst voor investeerders

Datum bericht:

Op dinsdag 30 juni 2015 vond de eerste ToLocal bijeenkomst voor de investeerders plaats, als onderdeel van de Crowdfund campagne via Collin Crowdfund [...]

Geslaagde ToLocal bijeenkomst voor investeerders

Op dinsdag 30 juni 2015 vond de eerste ToLocal bijeenkomst voor de investeerders plaats, als onderdeel van de Crowdfund campagne via Collin Crowdfund in september 2014. Deze bijeenkomst werd bij ToLocal in Amsterdam gehouden.

De bijeenkomst begon met een welkomstborrel, waarna er door Joost Merks en Frank-Paul ter Berg een presentatie werd gegeven over onder andere de voortgang, de ontwikkelingen in de markt van ToLocal en de visie van het bedrijf op de toekomst. Hoogtepunten van de presentatie waren als volgt:

  • Markt voor online groeit hard;
  • Omzet groei online houdt aan;
  • Mobile gaat een steeds belangrijkere rol spelen;
  • Techniek is voortdurend in beweging; we zijn zeer alert en spelen in op elke kans.
  • Het team is op sterkte;
  • ToLocal heeft een sterke positie in handen in de lokale markt, die wekelijks doorgroeit, waardoor we inmiddels landelijk dekkend zijn;
  • Visie op de toekomst is helder; we zullen uitgevers inhoudelijk steunen bij online ontwikkeling, het netwerk verder verdichten en mogelijke commerciële proposities uitbreiden. Daarnaast zijn we nauw betrokken bij de ontwikkeling van programmatic voor print, zodat we op termijn dé multimediale oplossing kunnen bieden voor lokaal!

 

Na de presentatie was er ter afsluiting een rondvaart door de Amsterdamse grachten georganiseerd.

De bijeenkomst voor de investeerders was een groot succes en heeft geleid tot veel positieve reacties. Volgend jaar zal er weer een bijeenkomst voor de investeerders worden gehouden, te zijner tijd zal hierover informatie verschijnen.

boottocht-1-86.jpg