Geslaagd ToLocal Uitgeversevent in Bunnik!

Datum bericht:

Op donderdag 16 november 2017 vond het ToLocal uitgeversevent plaats. Deze bijeenkomst werd midden in het land, in Bunnik, gehouden, Diverse publishers, welke bij het ToLocal netwerk zijn aangesloten, waren hierbij aanwezig. Onderwerpen die tijdens de bijeenkomst [...]

Geslaagd ToLocal Uitgeversevent in Bunnik!

Op donderdag 16 november 2017 vond het ToLocal uitgeversevent plaats. Deze bijeenkomst werd midden in het land, in Bunnik, gehouden. Diverse publishers, welke bij het ToLocal netwerk zijn aangesloten, waren hierbij aanwezig. Onderwerpen die tijdens de bijeenkomst onder andere aan bod kwamen waren als volgt:

  • Ontwikkelingen in de online advertentiemarkt
  • Nieuwe formaten
  • Privacy- en cookieregelgeving
  • Prettysocial

Tijdens de bijeenkomst werden verschillende ontwikkelingen in de online advertentiemarkt toegelicht. Belangrijke ontwikkelingen zijn onder andere dat mobile advertising steeds dominanter wordt, video- en local advertising toeneemt en de betrouwbaarheid van websites ook steeds belangrijker wordt. Daarnaast kwamen de ‘nieuwe’ verschillende advertentieformaten en de positionering ervan aan bod, zoals de Wallpaper, Floor Ad en Side Ad

Een ander onderwerp wat aan bod kwam was de privacy- en cookieregelgeving, wat vanaf mei 2018 op alle websites, die persoonsgegevens van bezoekers gebruiken, goed geregeld moet zijn. Een belangrijke verandering is dat organisaties moeten kunnen bewijzen dat zij geldige toestemming hebben gekregen en moet het voor mensen net zo makkelijk zijn om hun toestemming in te trekken als te geven.

ToLocal houdt alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en probeert daar continu op in te spelen. Eén van de ontwikkelingen is dat social media steeds belangrijker wordt. Door middel van prettysocial zal ToLocal hierop in spelen. Het doel hiervan is om voor klanten het maximale te realiseren via relevante social media kanalen (zoals Facebook) en direct omzet voor de publisher te genereren.

De bijeenkomst was een succes en heeft tot veel positieve reacties geleid.  De volgende bijeenkomst zal in maart 2017 worden gehouden.